Συναρπαστικό GloboStar® 71472: Αυτόνομο ηλιακό φωτιστικό LED SMD 1W 100lm με ενσωματωμένη μπαταρία 300mAh.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® 71472 είναι ένα αυτόνομο ηλιακό φωτιστικό LED SMD 1W 100lm με ενσωματωμένη μπαταρία 300mAh. Αυτό το προϊόν προσφέρει μια εξαιρετική λύση για το φωτισμό του κήπου, του μπαλκονιού, του χώρου στάθμευσης και άλλων εξωτερικών χώρων.

Η προηγμένη τεχνολογία LED SMD δίνει στο φωτιστικό μια ισχυρή και φωτεινή ακτίνα φωτός 100 lumen. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε ένα φωτεινό περιβάλλον ακόμα και σε σκοτεινές νύχτες.

Το ηλιακό φωτιστικό διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία 300mAh, η οποία φορτίζεται από την ηλιακή ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτή η ενσωματωμένη μπαταρία παρέχει αρκετή ενέργεια για να φωτίζει τον χώρο για περίπου 8-10 ώρες, ανάλογα με τις συνθήκες φόρτισης.

Η εγκατάσταση αυτού του φωτιστικού είναι πολύ απλή. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο με άμεση ηλιακή έκθεση, χωρίς την ανάγκη για εξωτερικά καλώδια ή πηγή ηλεκτρικού ρεύματος. Αυτό το καθιστά ιδανικό για χρήση σε απομακρυσμένες περιοχές όπου η πρόσβαση σε ηλεκτρικό ρεύμα είναι περιορισμένη.

Επίσης, το φωτιστικό διαθέτει αισθητήρα φωτός, ο οποίος ενεργοποιεί αυτόματα το φως τη νύχτα και το απενεργοποιεί το πρωί. Αυτό μπορεί να εξοικονομήσει ενέργεια και να εξασφαλίσει ότι το φωτιστικό θα φωτίζει μόνο όταν είναι απαραίτητο.

Η κατασκευή του φωτιστικού είναι ανθεκτική και αδιάβροχη, ιδανική για χρήση σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Επίσης, η μαύρη επιφάνεια δίνει μια κομψή αίσθηση και ταιριάζει σε οποιονδήποτε χώρο.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτό το ηλιακό φωτιστικό είναι προσιτό από άποψη κόστους και προσφέρει μια αποτελεσματική και φιλική προς το περιβάλλον λύση για τον φωτισμό του εξωτερικού χώρου σας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η αυτονομία της μπαταρίας του GloboStar® 71472 Αυτόνομου Ηλιακού Φωτιστικού LED SMD 1W 100lm με Ενσωματωμένη Μπαταρία 300mAh;

    • Η αυτονομία της μπαταρίας του είναι περίπου 3-4 ώρες, ανάλογα με τον χρόνο φόρτισης του ηλιακού πάνελ.
  2. Ποιο είναι το επίπεδο φωτεινότητας του LED φωτιστικού σε λούμεν;

    • Το LED φωτιστικό έχει επίπεδο φωτεινότητας 100lm.
  3. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του ηλιακού πάνελ;

    • Το ηλιακό πάνελ του GloboStar® 71472 είναι φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας πολυκρυσταλλικό πυρίτιο.
  4. Ποια είναι η διάρκεια ζωής του LED φωτιστικού;

    • Η διάρκεια ζωής του LED φωτιστικού είναι περίπου 50.000 ώρες, δηλαδή περίπου 5,7 χρόνια συνεχούς λειτουργίας.
  5. Μπορεί το φωτιστικό να χρησιμοποιηθεί και σε εξωτερικούς χώρους;

    • Ναι, το GloboStar® 71472 είναι σχεδιασμένο για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.
  6. Υπάρχει κάποια εγγύηση για το προϊόν;
    • Ναι, το GloboStar® 71472 έχει εγγύηση κατασκευαστή για ένα έτος. Κατά τη διάρκεια της εγγύησης, η εταιρία αναλαμβάνει την επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος σε περίπτωση ελαττωματικού υλικού ή κατασκευής.

Συνοψίζοντας, το GloboStar® 71472 Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό LED SMD 1W 100lm με Ενσωματωμένη Μπαταρία 300mAh προσφέρει μια μοναδική λύση φωτισμού που θα σας εντυπωσιάσει. Με την τεχνολογία LED SMD 1W και την αυτόνομη λειτουργία της ηλιακής ενέργειας, αυτό το φωτιστικό προσφέρει ισχυρό φωτισμό με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας.

Η ενσωματωμένη μπαταρία 300mAh παρέχει επαρκή διάρκεια ζωής, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τον φωτισμό ακόμη και κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών. Επιπλέον, η ευελιξία του ηλιακού φωτιστικού σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε σημείο, χωρίς την ανάγκη για καλώδια ή πρίζες.

Αυτό το φωτιστικό είναι ιδανικό για την αυλή, τον κήπο, το μπαλκόνι και ακόμη και για κάμπινγκ ή βραδινές εκδρομές. Οι δυνατότητές του είναι απροσδόκητα πλούσιες, ενώ η απόδοση του φωτισμού παραμένει σταθερή και αποτελεσματική.

Με το GloboStar® 71472, θα απολαμβάνετε άμεσο φωτισμό, εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια. Είναι μια αποδοτική λύση που ενσωματώνει τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας LED με την οικολογική αξία της ηλιακής ενέργειας.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε την καινοτομία και την προηγμένη λειτουργικότητα αυτού του φωτιστικού. Βελτιώστε τον χώρο σας και απολαύστε τον αστραφτερό φωτισμό που παρέχει το GloboStar® 71472 Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό LED SMD 1W 100lm με Ενσωματωμένη Μπαταρία 300mAh. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας σήμερα για να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και ανανεώστε τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τον φωτισμό.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here