Όταν ψάχνετε φωτιστικό δαπέδου, βρείτε πολλές επιλογές. Τα φωτιστικά κήπου προσφέρουν ευελιξία. Είναι διαθέσιμα σε πολλά σχήματα και μεγέθη.

Μπορούν να προσφέρουν διαφορετικούς τύπους φωτισμού. Για να βρείτε το καλύτερο φωτιστικό, σκεφτείτε τι θέλετε. Δείτε διαφορετικά είδη όπως με αψίδα, τρίποδη βάση και πολλά άλλα.

Φωτιστικά με αψίδα

Σκέφτεστε πως είσαι σε έναν φίλο και βλέπεις ένα όμορφο φωτιστικό δίπλα στην αιώρα του. Το φωτιστικό με μοντέρνο σχέδιο αψίδα κάνει τον χώρο θερμό. Είναι ιδανικό για ανάγνωση σε αιώρα. Βρίσκεις τέλειο συνδυασμό στυλ και λειτουργικότητα.

Κύρια Σημεία

  • Τα φωτιστικά με αψίδα δίνουν κατευθυντικό φωτισμό για ανάγνωση και όχι μόνο.
  • Ο φωτισμός τους είναι θερμός και καταπληκτικός.
  • Είναι ιδανικά για να φωτίζουν μεγάλους χώρους ή να αντικαταστήσουν γραφείο.

Φωτιστικά με αψίδα

Τα φωτιστικά με αψίδα είναι αρχαιολογικά ευρήματα. Συδυάζουν όμορφη γραμμή με χρηστικότητα. Προσφέρουν φως ακριβείας για ανάγνωση και φως περιβάλλοντος.

Είναι ιδανικά για όσους αγαπούν το στυλ. Έχουν φως που κατευθύνεται εκεί που χρειάζεται. Ένα τέτοιο φωτιστικό εμπλουτίζει την ατμόσφαιρα του χώρου.

Ένα από τα πλεονεκτήματά τους είναι η ρύθμιση του ύψους και της κλίσης. Μπορείτε να αλλάξετε τη γωνία του φωτός. Έτσι, έχετε περισσότερο έλεγχο στο πώς θα φωτιστείτε.

Επίσης, μπορεί να δείχνουν εκπληκτικά σε ένα χώρο. Ιδανικά για μεγάλα καναπέδες ή για να αντικαταστήσουν φωτιστικά γραφείου. Αλλάζουν εντελώς την αισθητική του χώρου σας.

Πλεονεκτήματα των φωτιστικών με αψίδα Παραδείγματα χρήσης
Κατευθυντικός φωτισμός ανάγνωσης Για να διαβάζετε βιβλία ή εφημερίδες
Ατμοσφαιρικός φωτισμός περιβάλλοντος Για να προσθέσετε χαρακτήρα στον χώρο σας
Ρυθμιζόμενη αψίδα για ελέγχο του φωτισμού Για προσαρμογή του φωτισμού στις ανάγκες σας

Φωτιστικά με τρίποδη βάση

Τα φωτιστικά δαπέδου με τρίποδη βάση κάνουν το χώρο σας ξεχωριστό. Δίνουν μια ιδιαίτερη όψη και δημιουργούν ατμόσφαιρα. Η συνάντηση στιλ με τη λειτουργικότητα κλέβει την παράσταση.

Η τρίποδη βάση προσφέρει κομψότητα. Είναι και λειτουργική, κρατά το φωτιστικό σταθερό. Αυτό το σχέδιο βοηθάει να ενισχυθεί το στυλ του χώρου.

Τα φωτιστικά δαπέδου είναι σε μοναδικό σχεδιασμό. Δεν είναι μόνο όμορφα, αλλά και λειτουργικά. Μπορούν να ταιριάξουν σε πολλά μέρη, όπως να τοποθετηθούν δίπλα σε έναν καναπέ.

Δίνουν φως εκεί που το χρειαζόμαστε. Μπορείτε να τα βάλετε ακόμη και σε γωνίες του δωματίου. Έτσι, δημιουργείτε ένα ζεστό και φωτεινό περιβάλλον.

Πλεονεκτήματα των φωτιστικών με τρίποδη βάση Μειονεκτήματα των φωτιστικών με τρίποδη βάση
Προσθέτουν κομψότητα και στυλ στον χώρο Απαιτούν επιφανειακό καθάρισμα
Παρέχουν ατμοσφαιρικό φωτισμό Μεγαλύτερο μέγεθος απαιτεί περισσότερο χώρο
Προσαρμόζονται εύκολα σε διάφορα στυλ διακόσμησης Υψηλότερη τιμή σε σύγκριση με άλλα φωτιστικά δαπέδου

Ειναι ιδανικά για μοντέρνους χώρους. Μπορείτε να βρείτε σχέδια που ταιριάζουν με το υπόλοιπο διακόσμηση.

Μπορείτε να δείτε τα φωτιστικά μας εδώ και εδώ. Φτιάξτε τον κήπο ή τον εξωτερικό χώρο σας με εντυπωσιακό φωτισμό.

Τυπικά φωτιστικά δαπέδου

Τα τυπικά φωτιστικά δαπέδου είναι δημοφιλή σε κήπους και εξωτερικούς χώρους. Έχουν μεταλλική βάση και αμπαζούρ κυλινδρικό ή κωνικό. Προσφέρουν φως σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Θα βρείτε πολλά σχέδια και μεγέθη για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στον χώρο σας.

Αυτά τα φωτιστικά απογειώνουν την εμφάνιση του κήπου σας. Μπορείτε να τατοποθετήσετε κοντά σε κάθετρες ή βεράντες. Προσφέρουν ιδανικό φωτισμό για τις βραδινές σας στιγμές. Χρησιμοποιήστε τα για λίγη δραματική ατμόσφαιρα στον κήπο.

Φωτιστικα Δαπεδου Τυπικα

Εάν ψάχνετε στυλ και λειτουργικότητα, δείτε αυτά τα φωτιστικά. Έχουν πλούσια ποιοτικά σχέδια και στυλ. Μην ξεχνάτε να ελέγξετε την καταλληλότητά τους για εξωτερικούς χώρους. Επιλέξτε ένα που θα αντέξει στον καιρό.

Φωτιστικά δαπέδου δέντρο

Τα φωτιστικά δαπέδου τύπου δέντρο είναι τέλεια για τον κήπο. Έχουν πολλά αμπαζούρ και χώρους για λαμπτήρες. Έτσι, δημιουργούν μοναδικό φωτισμό.

Αυτά τα φωτιστικά μπορείτε να τα βάλετε σε πολλά μέρη. Προσφέρουν ομοιόμορφο φως. Έτσι, δίνουν μια εκπληκτική αίσθηση στο χώρο σας.

Φωτιστικα Δαπεδου Δεντρο

Τα φωτιστικά δαπέδου δέντρο δίνουν αίσθηση φυσικού περιβάλλοντος. Έχουν καιρόληψη ομορφιάς. Επίσης, φωτίζουν την περιοχή σας με στιλ.

Πλεονεκτήματα των φωτιστικών δαπέδου τύπου δέντρο

  • Ευέλικτη τοποθέτηση σε διάφορες γωνίες για βέλτιστο φωτισμό
  • Δημιουργούν κομψή και ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα
  • Προσφέρουν ορθογώνιο φως για καλύτερη κάλυψη της εξωτερικής περιοχής
  • Διαθέτουν περισσότερα από δύο αμπαζούρ για εντυπωσιακό φωτισμό
  • Ενσωματώνουν τη φυσική ομορφιά των δέντρων στον φωτισμό

Πού να βρείτε φωτιστικά δαπέδου τύπου δέντρο

Για να βρείτε φωτιστικά, επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Ledit Now. Εκεί θα δείτε πολλά σχέδια και στυλ, ιδανικά για το χώρο σας.

Κωδικός Περιγραφή Τιμή
FD01 Φωτιστικό δαπέδου δέντρο, μαύρο μεταλλικό, με 3 αμπαζούρ €129,99
FD02 Φωτιστικό δαπέδου δέντρο, καφέ μεταλλικό, με 5 αμπαζούρ €199,99
FD03 Φωτιστικό δαπέδου δέντρο, λευκό μεταλλικό, με 4 αμπαζούρ €159,99

Φωτιστικό δαπέδου Torchiere ή Uplighter

Τα φωτιστικά δαπέδου Torchiere ή Uplighter κάνουν τον χώρο να ξεχωρίζει με τον φωτεινό τους σχεδιασμό. Οικογενειακές στιγμές γίνονται πιο όμορφες με το φως τους. Αναδεικνύουν την ατμόσφαιρα σε σπίτια ή χώρους εργασίας.

Adjust την ένταση φωτός με τα φωτιστικά αυτά ανάλογα με τη διάθεση σας. Με dimmers, μπορείτε να τροποποιείτε το φως ώστε να ταιριάζει. Υπάρχει και η επιλογή για αυτόματο φωτισμό, που βοηθάει να εξοικονομήσετε ενέργεια.

Ο φωτισμός Torchiere και Uplighter δίνει μοναδική απόλαυση και διακόσμηση. Με τις πολλές επιλογές ρυθμίσεων, είναι τέλειοι για κάθε χώρο.

Τα φωτιστικά αυτά είναι κατασκευασμένα με ποιοτικά υλικά για μακρά αντοχή. Υπάρχει ποικιλία σε σχέδια και στυλ. Έτσι, μπορείτε να βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για τον χώρο σας.

Πλεονεκτήματα Μειονεκτήματα
Δημιουργούν εντυπωσιακό φωτεινό αποτέλεσμα Μπορεί να χαρακτηρίζονται ως κάπως εκκεντρικά σε κάποιες διακοσμητικές γραμμές
Ρυθμιζόμενος φωτισμός Απαιτεί καλή καθαριότητα και συντήρηση για τη διατήρηση της αισθητικής τους
Όμορφος σχεδιασμός που προσθέτει αισθητική στον χώρο Απαιτεί αρκετό χώρο για να τοποθετηθούν

Συμπέρασμα

Όταν θέλετε να αγοράσετε φωτιστικά για τον κήπο, πρέπει να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στο χώρο σας. Υπάρχουν πολλοί τύποι φωτιστικών. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αψίδες, τυπικά φωτιστικά και πολλά άλλα φωτιστικά.

Ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάτε την κατάλληλη στεγανότητα. Είναι απαραίτητη για αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Επίσης, σκεφτείτε πως μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για το περιβάλλον.

Με όλες αυτές τις επιλογές, μπορείτε να δημιουργήσετε τον τέλειο φωτισμό για τον κήπο σας. Αυτός ο φωτισμός θα είναι και λειτουργικός και όμορφος.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες ή να κάνετε αγορές, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Κλικ εδώ για leditnow.gr. Ή μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 300 6631.

FAQ

Ποιες είναι οι επιλογές φωτιστικών κήπου δαπέδου;

Υπάρχουν πολλοί τύποι φωτιστικών για κήπο. Μεταξύ τους είναι οι αψίδες, οι τρίποδες, και τα τυπικά. Εκείνα που μοιάζουν με δέντρα επίσης είναι διαθέσιμα, καθώς επίσης και τύπου Torchiere ή Uplighter.

Ποια είναι η λειτουργία των φωτιστικών δαπέδου με αψίδα;

Οι αψίδες προσφέρουν κατευθυντικό φως για ανάγνωση. Επίσης, φωτίζουν ολόκληρο το περιβάλλον. Είναι τέλεια για μεγάλους χώρους ή σαν φως στον καναπέ.

Ποια είναι η λειτουργία των φωτιστικών δαπέδου με τρίποδη βάση;

Οι τρίποδες βάσεις δημιουργούν έναν όμορφο φωτισμό. Δίνουν ξεχωριστό στυλ στο δωμάτιό σας. Προσφέρουν και πρακτικό φωτισμό.

Ποια είναι η λειτουργία των τυπικών φωτιστικών δαπέδου;

Τα τυπικά φωτιστικά φωτίζουν μια συγκεκριμένη περιοχή. Έρχονται σε πολλά σχέδια. Έχουν μεταλλική βάση και κωνικό αμπαζούρ.

Ποια είναι η λειτουργία των φωτιστικών δαπέδου τύπου δέντρο;

Τα δέντρα διαθέτουν αρκετά αμπαζούρ. Είναι πολύ πρακτικά και κομψά. Κάνουν τον χώρο σας να φαίνεται όμορφος.

Ποια είναι η λειτουργία των φωτιστικών δαπέδου τύπου Torchiere ή Uplighter;

Τά Τorchiere ή Uplighter φωτίζουν διαφορετικά. Προσφέρουν ακτινοβολία πάνω. Μπορείτε να προσαρμόστε το φως με dimmers και αισθητήρες.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here