Όταν πρόκειται για την εξοικονόμηση ενέργειας και τον περιορισμό του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας, είναι σημαντικό να επενδώσουμε σε προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποδοτικά. Το Vevor 3500w είναι ένας από τους κορυφαίους εναλλακτικούς παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας που μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τζάμπα ρεύμα από πολύ χαμηλά!

Με μια ισχύ 3500w, το Vevor είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας για ηλεκτρική ενέργεια σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Είτε χρησιμοποιείτε το Vevor για την κατοικία σας, είτε για επαγγελματική χρήση, αυτό το εργαλείο θα σας εξυπηρετήσει αξιόπιστα και αποτελεσματικά.

Ένα από τα μεγάλα προτερήματα του Vevor είναι η εξαιρετικά χαμηλή τιμή εκκίνησής του. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε να παράγετε ηλεκτρική ενέργεια ακόμα και με πολύ χαμηλή κατανάλωση, εξοικονομώντας έτσι χρήματα και περιορίζοντας το κόστος των ενεργειακών σας αναγκών.

Επιπλέον, το Vevor διαθέτει ενσωματωμένη προστασία από υπερφόρτωση και υπερθέρμανση, προσφέροντάς σας μια ασφαλή και αξιόπιστη λύση για τις ενεργειακές σας ανάγκες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Vevor με ήρεμη την γνώση ότι η συσκευή σας προσφέρει προστασία σε περίπτωση οποιασδήποτε βλάβης.

Εάν είστε αναζητάτε έναν αξιόπιστο και αποδοτικό τρόπο για να ξεκινήσετε τζάμπα ρεύμα από πολύ χαμηλά, το Vevor 3500w είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Μην διστάσετε να επενδώσετε σε αυτό το εξαιρετικό εργαλείο και να απολαύσετε τα οφέλη του σε ενέργεια και οικονομία!

Χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του VEVOR Υβριδικού ηλιακού φορτιστή inverter 3500W 230V με ενσωματωμένο ελεγκτή MPPT 60A. Ο φορτιστής είναι σχεδιασμένος για να παρέχει μια καλη και αποτελεσματική λύση για συστήματα ηλιακής ενέργειας off-grid, προσφέροντας υψηλό επίπεδο ευελιξίας και προσαρμοστικότητας.

Υβριδικό Σχεδίασμα: Ο VEVOR Υβριδικός ηλιακός φορτιστής συνδυάζει τα οφέλη τόσο από τα συστήματα ηλιακής ενέργειας off-grid όσο και από τα συστήματα συνδεδεμένα με το δίκτυο, επιτρέποντας στους χρήστες να μετακινούνται μεταξύ των δύο moda χωρίς διακοπή.
Ελεγκτής MPPT 60A: Ο φορτιστής έχει ένα ελεγκτή MPPT με δυνατότητα ρεύματος 60A, εξασφαλίζοντας την οπτική απόδοση της ενέργειας από τα ηλιακά πάνελ.
3500W Ισχύς: Ο φορτιστής μπορεί να χειρίζεται μέγιστη ισχύ 3500W, καθιστώντας τον κατάλληλο για μια ευρεία γκάμα εφαρμογών, από μικρές οικίες έως εμπορικές κτίρια.
230V AC Output: Ο φορτιστής παρέχει ένα output 230V AC, συμβατό με την πλειοψηφία των οικιακών συσκευών και συσκευών.

LCD Display: Ο φορτιστής έχει ένα LCD display, παρέχοντας στους χρήστες πραγματικό χρόνο παρακολούθηση και έλεγχο της απόδοσης του συστήματος.
Πλάτος Λειτουργίας: Ο φορτιστής μπορεί να λειτουργήσει μέσα σε ένα πλάτος θερμοκρασίας από 0 έως 55°C, εξασφαλίζοντας καλη λειτουργία σε διάφορα περιβάλλοντα.

Οφέλη:
Αύξηση της Ενεργειακής Αποδοσης: Ο VEVOR Υβριδικός ηλιακός φορτιστής με ελεγκτή MPPT 60A εξασφαλίζει την οπτική απόδοση της ενέργειας από τα ηλιακά πάνελ, οδηγώντας σε αύξηση της ενεργειακής απόδοσης.
Ευελιξία: Ο φορτιστής με υβριδικό σχεδίασμα επιτρέπει στους χρήστες να μετακινούνται μεταξύ των δύο moda χωρίς διακοπή, παρέχοντας ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις μεταβαλλόμενες ανάγκες ενέργειας.
Διαθεσιμότητα: Ο φορτιστής με υψηλή απόδοση και υψηλής ποιότητας συστατικά εξασφαλίζει καλη λειτουργία και μικρή διακοπή.
Εconomical: Ο VEVOR Υβριδικός ηλιακός φορτιστής παρέχει μια οικονομική λύση για συστήματα ηλιακής ενέργειας off-grid, μειώνοντας τις ενεργειακές δαπάνες και τις εκπομπές CO2.

Συμπέρασμα:
Ο VEVOR Υβριδικός ηλιακός φορτιστής 3500W 230V με ελεγκτή MPPT 60A είναι μια καλη και αποτελεσματική λύση για συστήματα ηλιακής ενέργειας off-grid. Το υβριδικό σχεδίασμα, η υψηλή ισχύς και ο ελεγκτής MPPT 60A το καθιστούν κατάλληλο για χρήστες που αναζητούν μια ευέλικτη και οικονομική λύση για τις ενεργειακές τους ανάγκες. Με το πλάτος λειτουργίας και το LCD display, ο φορτιστής παρέχει στους χρήστες πραγματικό χρόνο παρακολούθηση και έλεγχο της απόδοσης του συστήματος, εξασφαλίζοντας την οπτική απόδοση της ενέργειας και τη μείωση των ενεργειακών δαπανών.

 

26 COMMENTS

  1. Έχω 2 πάνελ 260w 30v και 1 πάνελ 235w 30v . Μπορώ να δουλέψω με αυτό τον ινβερτερ? Χρειάζεται και άλλα πάνελ? Θα λειτουργεί συνέχεια συναγερμος και 2 κάμερες σε μια αποθήκη που έχω και κάποιες φορές μπορεί κανένα τρυπάνι ή κοφτακι. 220v δικτύου δεν υπάρχει μόνο τα πάνελ και 2 μπαταρίες 12v222ah η κάθε μια. Επίσης πως πρέπει να συνδεθούν τα πάνελ, παράλληλα ή σε σειρά? Αν χρειαστεί να πάρω και άλλα πάνελ που θα βρω κάπως οικονομικά. Επίσης κοίταξα στο link της εταιρείας και δεν έχει ετοιμοπαραδοτο ινβερτερ είναι σε έλλειψη. Ευχαριστώ.

  2. Αντρίκο, εν ολίγης, εγώ έχω μία μηνιαία κατανάλωση περίπου 1200kw. Έχω αντλία θερμότητας 17-21kw και wallbox για το ηλεκτρικό αμάξι. Τι μου προτείνεις για να ελαχιστοποιήσω τα έξοδα του ρεύματος ή και να ανεξαρτητοποιηθώ απο τους παρόχους;;

  3. Βρε παλικάρια πείτε μας απλά και κατανοητά στα test τέτοιων Υβριδικών, ΠΟΣΑ ΗΛΙΑΚΑ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ μπορούμε να βάλουμε πάνω τους;;

    Πολλούς μας ενδιαφέρει αποκλειστικά η χρήση ΜΕ ΗΛΙΑΚΑ!

    Καλές και οι μπαταρίες, αλλά δεν έχουμε τόσα λεφτά. 🤷

  4. Τι είναι τούτο πάλι, και ή κουτσή Μαρία έφτιαξε inverter, κάντε δίαιτα και πάρτε ένα σοβαρό μηχάνημα για να αντέξει χρόνια.

  5. Αντρέα πολύ καλό βίντεο! και πολύ χρήσιμες πληροφορίες για να ξεκινήσει κάποιος με την εξοικονόμηση ενέργειας.👍💯

  6. Αν εξαιρέσουμε θερμοσίφωνα και ηλεκτρική κουζίνα άνετα μπορεί να υποστηρίξει της ανάγκες ενός σπιτιού με τις κατάλληλες μπαταρίες βέβαια και τα ανάλογα πάνελ
    Φαίνεται ένα πολύ καλό ξεκίνημα για να μπεις στον κόσμο της αυτονομίας ρεύματος και αργότερα βλέποντας και κάνοντας το πάς μέχρι όπου θέλεις εσύ😊😊😊

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here