ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 1F LED 3W IP65 85-265V Φ62mm ΜΑΥΡΟ ΠΡΟ
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το φωτιστικό δαπέδου εξωτερικού χώρου 1F LED 3W IP65 85-265V Φ62mm σε μαύρο χρώμα είναι ένα προϊόν που παρέχει λειτουργικότητα και στυλ στον εξωτερικό χώρο της κατοικίας ή του επαγγελματικού χώρου σας.

Αυτό το φωτιστικό διαθέτει ισχυρή LED λάμπα ισχύος 3W, η οποία παρέχει αρκετό φως για να φωτίσει την εξωτερική περιοχή. Η τεχνολογία LED είναι γνωστή για την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μακρά διάρκεια ζωής, εξασφαλίζοντας την οικονομία σας.

Το φωτιστικό είναι σχεδιασμένο με IP65 αδιαβροχοποίηση, η οποία το καθιστά ανθεκτικό στις ακραίες καιρικές συνθήκες. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει τη βροχή, το χιόνι και τις υγρασίας.

Ο σχεδιασμός του είναι μοντέρνος και εκλεπτυσμένος, με μαύρο χρώμα που ταιριάζει αρμονικά με τον εξωτερικό χώρο. Έχει διάμετρο 62mm, προσφέροντας ισχυρό φωτισμό και ταυτόχρονα διατηρώντας την αισθητική του περιβάλλοντος.

Το φωτιστικό δαπέδου εξωτερικού χώρου 1F LED 3W IP65 85-265V Φ62mm μπορεί να τοποθετηθεί όπου εσείς επιθυμείτε, όπως σε μια αυλή, σε έναν κήπο ή ακόμα και σε μια παραλία. Είναι ιδανικό για να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Το φωτιστικό δαπέδου είναι επίσης εύκολο να εγκατασταθεί και να χρησιμοποιηθεί. Απλά συνδέστε το στην πρίζα 85-265V και είναι έτοιμο για χρήση. Επιπλέον, οι LED λάμπες δεν θερμαίνονται υπερβολικά, προσφέροντας ασφάλεια σε περίπτωση αφής.

Συνολικά, το φωτιστικό δαπέδου εξωτερικού χώρου 1F LED 3W IP65 85-265V Φ62mm σε μαύρο χρώμα είναι ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα, αισθητική και ανθεκτικότητα. Είναι ιδανικό για να φωτίσει τον εξωτερικό χώρο σας και να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Ερώτηση 1: Ποια είναι η ισχύς του φωτιστικού δαπέδου εξωτερικού 1F LED 3W IP65 85-265V Φ62mm ΜΑΥΡΟ PRO;

Απάντηση 1: Η ισχύς του φωτιστικού δαπέδου είναι 3W.

Ερώτηση 2: Ποια είναι η κατηγορία προστασίας (IP) του φωτιστικού;

Απάντηση 2: Το φωτιστικό διαθέτει κατηγορία προστασίας IP65, που σημαίνει ότι είναι προστατευμένο από σκόνη και νερό.

Ερώτηση 3: Ποια είναι η τάση λειτουργίας του φωτιστικού;

Απάντηση 3: Το φωτιστικό λειτουργεί σε τάση 85-265V, που σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργήσει σε διάφορες τάσεις ρεύματος.

Ερώτηση 4: Ποια είναι η διάμετρος (φ) του φωτιστικού;

Απάντηση 4: Η διάμετρος του φωτιστικού είναι 62mm.

Ερώτηση 5: Ποιο είναι το χρώμα του φωτιστικού;

Απάντηση 5: Το φωτιστικό διατίθεται σε χρώμα μαύρο.

Ερώτηση 6: Προσφέρεται κάποια εγγύηση για το φωτιστικό;

Απάντηση 6: Δεν παρέχονται πληροφορίες για την ύπαρξη εγγύησης για το φωτιστικό. Συνιστάται να ελέγξετε τις πληροφορίες του κατασκευαστή ή να επικοινωνήσετε μαζί του για περισσότερες πληροφορίες.

Στο συμπέρασμα αυτού του άρθρου, έχουμε αναδείξει τα μοναδικά χαρακτηριστικά, τα οφέλη και τις εφαρμογές του προϊόντος μας, του ΦΩΤΙΣΤΙΚΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 1F LED 3W IP65 85-265V Φ62mm ΜΑΥΡΟ PRO. Μέσω λεπτομερών πληροφοριών και πολύτιμων εισηγμένων απόψεων, εναρμονισμένων με το λεκτικό κομμάτι και ορθή τοποθέτηση λέξεων-κλειδιών, στοχεύουμε να κατακτήσουμε την προσοχή των αναγνωστών και να προκαλέσουμε οργανική κίνηση στην ιστοσελίδα μας.

Το ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 1F LED 3W IP65 85-265V Φ62mm ΜΑΥΡΟ PRO είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν που προσφέρει αξιοσημείωτες λειτουργίες και πλεονεκτήματα. Η σχεδίασή του είναι ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία και στις καιρικές συνθήκες, επιτρέποντάς του να αντέχει σε εξωτερική χρήση και να εξασφαλίζει μακροζωία.

Επιπλέον, η εξαιρετική του απόδοση φωτισμού δημιουργεί μια μαγευτική ατμόσφαιρα και στυλ σε οποιοδήποτε εξωτερικό χώρο. Με ισχύ 3W, παρέχει εξαιρετικά φωτεινό φως που θα αναδείξει την ομορφιά του περιβάλλοντος σας.

Οι δυνατότητες εφαρμογής του ΦΩΤΙΣΤΙΚΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 1F LED 3W IP65 85-265V Φ62mm ΜΑΥΡΟ PRO είναι ανεξάντλητες. Από την αρχιτεκτονική φωτισμό εξωτερικών χώρων μέχρι τον επαγγελματικό φωτισμό σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και καταστήματα, αυτό το φωτιστικό θα προσφέρει λύσεις υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Εν κατακλείδι, το ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 1F LED 3W IP65 85-265V Φ62mm ΜΑΥΡΟ PRO είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλή ποιότητα, αξιοπιστία και αισθητική στον φωτισμό των εξωτερικών χώρων τους. Βασιζόμενο σε προηγμένη τεχνολογία LED, αυτό το προϊόν θα απογειώσει την εμπειρία φωτισμού σας και θα δημιουργήσει έναν αξέχαστο χώρο για εσάς και τους επισκέπτες σας.

Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 1F LED 3W IP65 85-265V Φ62mm ΜΑΥΡΟ PRO και αναβαθμίστε τον εξωτερικό φωτισμό σας σήμερα!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here