Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Ανάρτησης GloboStar® 115101 με Νίκελ Μεταλλική Βάση
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® 115101 είναι ένα κρεμαστό φωτιστικό οροφής που προσφέρει μια μοντέρνα και κομψή λύση για τον φωτισμό του χώρου σας. Η κρεμαστή ανάρτηση και η νίκελ μεταλλική βάση του δίνουν μια αισθητική και μοντέρνα εμφάνιση που ταιριάζει σε κάθε διακόσμηση.

Η κύρια πηγή φωτός του φωτιστικού είναι μια λαμπτήρα Edison E27, που προσφέρει αρκετό φως για τον χώρο. Η λαμπτήρα δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία, αλλά μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο και την ένταση του φωτός που σας ταιριάζει καλύτερα.

Το φωτιστικό έχει διαστάσεις 25cm x 25cm x 120cm, καθιστώντας το κατάλληλο για χώρους μεσαίου μεγέθους. Η ανάρτησή του προσφέρει ευελιξία για την προσαρμογή του ύψους του φωτιστικού στις ανάγκες του χώρου σας.

Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του GloboStar® 115101 διασφαλίζει την αντοχή και την αξιοπιστία του προϊόντος. Η μεταλλική βάση του είναι στιβαρή και ανθεκτική, εξασφαλίζοντας τη μακροχρόνια χρήση του φωτιστικού.

Επιπλέον, η συγκεκριμένη επιλογή της νίκελ μεταλλικής βάσης προσθέτει μια διακριτική λάμψη στον χώρο και συνδυάζεται εύκολα με οποιαδήποτε διακόσμηση ή χρωματική παλέτα.

Η εγκατάσταση του GloboStar® 115101 είναι απλή και εύκολη, με αναλυτικές οδηγίες που συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία. Οι εξαρτήματα που χρειάζονται για την εγκατάσταση περιλαμβάνονται επίσης.

Για όσους αναζητούν ένα φωτιστικό οροφής που συνδυάζει μοντέρνο σχεδιασμό, υψηλή ποιότητα και λειτουργικότητα, το GloboStar® 115101 είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το φωτιστικό θα προσθέσει στυλ και φως στον χώρο σας, ενώ ταυτόχρονα θα είναι μια αξιόπιστη και μακροχρόνια λύση για τον φωτισμό σας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του GloboStar® 115101 Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Ανάρτηση με Νίκελ Μεταλλική Βάση;
    Το GloboStar® 115101 φωτιστικό οροφής έχει κατασκευαστεί με μία νίκελ μεταλλική βάση που προσδίδει αντοχή και αισθητική.

  2. Ποιο είναι το μέγεθος του φωτιστικού;
    Το GloboStar® 115101 έχει διαστάσεις που το καθιστούν ιδανικό για την κρέμαση στην οροφή. Το ύψος του είναι περίπου 30 εκατοστά, ενώ η διάμετρος του ανέρχεται στα 50 εκατοστά.

  3. Πόσες λάμπες μπορεί να χρησιμοποιηθούν στο φωτιστικό;
    Το GloboStar® 115101 αποδέχεται τοποθέτηση μίας λάμπας, η οποία πρέπει να έχει τύπο ντουί E27 και μέγιστη ισχύ 60 Watt.

  4. Είναι συμβατό με έξυπνες λάμπες ή λάμπες LED;
    Ναι, το GloboStar® 115101 είναι συμβατό με έξυπνες λάμπες και λάμπες LED, παρέχοντας τη δυνατότητα να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα και το χρώμα του φωτισμού ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

  5. Περιλαμβάνονται οι λάμπες στη συσκευασία;
    Όχι, οι λάμπες δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Θα πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά σύμφωνα με τις προδιαγραφές που αναφέρθηκαν παραπάνω.

  6. Ποιες είναι οι δυνατότητες ανάρτησης του φωτιστικού;
    Το GloboStar® 115101 διαθέτει κρίκο για κρέμαση στην οροφή και ρυθμιζόμενο καλώδιο, προσφέροντας τη δυνατότητα προσαρμογής του ύψους του φωτιστικού σύμφωνα με τις ανάγκες και τον χώρο σας.

Κυρίες και κύριοι, υπερήφανα παρουσιάζουμε το αριστούργημα της τεχνολογίας και της σχεδίασης, το GloboStar® 115101 Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Ανάρτηση με Νίκελ Μεταλλική Βάση! Αυτή η αρχιτεκτονικής έργο έχει σχεδιαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια, ενσωματώνοντας μια μείξη μετάλλων υψηλής ποιότητας για να δημιουργήσει μια πανέμορφη, μοντέρνα εμφάνιση.

Το GloboStar® 115101 Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Ανάρτηση με Νίκελ Μεταλλική Βάση διακρίνεται για την κορυφαία ποιότητά του και την υψηλή απόδοσή του. Με την τεχνολογία LED, αυτό το φωτιστικό προσφέρει ισχυρό και ομοιόμορφο φωτισμό, δημιουργώντας μια ατμοσφαιρική λάμψη στον χώρο σας. Η μεταλλική βάση νικελίου προσθέτει μια υπέροχη αίσθηση πολυτέλειας και διαρκεί για πολλά χρόνια.

Αυτό το φωτιστικό διαθέτει επίσης πολλαπλά στυλ εφέ φωτισμού, που επιτρέπουν στον χρήστη να προσαρμόσει την ατμόσφαιρα στον χώρο του. Από τον ρομαντικό φωτισμό έως τον μοντέρνο σχεδιασμό, το GloboStar® 115101 Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Ανάρτηση με Νίκελ Μεταλλική Βάση προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Είτε το χρησιμοποιείτε στο σαλόνι, την τραπεζαρία ή το υπνοδωμάτιο, το GloboStar® 115101 Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Ανάρτηση με Νίκελ Μεταλλική Βάση θα ανανεώσει τον χώρο σας και θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες σας. Με την ενσωματωμένη δυνατότητα αυξομείωσης του φωτισμού, μπορείτε να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που σας αρέσει, αλλάζοντας την ένταση του φωτός ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Αποκτήστε το GloboStar® 115101 Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Ανάρτηση με Νίκελ Μεταλλική Βάση σήμερα και αναβαθμίστε τον αρχιτεκτονικό χώρο σας με ένα προϊόν που εξασφαλίζει στυλ, απόδοση και ποιότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε σε έναν χώρο που αντικατοπτρίζει την κομψότητα και τη μοναδικότητά σας.

Ανακαλύψτε το μεταξύ των πολλών επιλογών μας και αφήστε το GloboStar® 115101 Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Ανάρτηση με Νίκελ Μεταλλική Βάση να κάνει τη διαφορά στον χώρο σας. Καλωσορίστε το φως, καλωσορίστε την αισθητική, καλωσορίστε την GloboStar®!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here