GloboStar® 76549 Λευκό Μοντέρνο Επιτραπέζιο Διακοσμητικό Φωτιστικό LED Σήμανσης LOVE 2W με Διακόπτη On/Off Μπαταρίας 2xAAA (Δεν Περιλαμβάνονται) Θερμό Λευκό 2700K
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® 76549 είναι ένα λευκό μοντέρνο επιτραπέζιο διακοσμητικό φωτιστικό LED σήμανσης με το σύμβολο “LOVE” και ισχύ 2W. Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για να προσθέσετε μια όμορφη και ρομαντική πινελιά στον χώρο σας.

Με διακόπτη On/Off μπαταρίας που λειτουργεί με 2 μπαταρίες AAA (που δεν περιλαμβάνονται), το φωτιστικό είναι πολύ εύκολο στη χρήση και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού σας με άνεση.

Με θερμό λευκό φως (2700Κ), αυτό το φωτιστικό προσφέρει ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον στον χώρο σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φωτιστικό για να δημιουργήσει μια ωραία ατμόσφαιρα σε ένα δωμάτιο ή μπορεί απλά να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό αντικείμενο για να προσθέσει λάμψη και ζωντάνια στον χώρο σας.

Η LED τεχνολογία της λάμπας προσφέρει εξαιρετική φωτεινότητα και μακρά διάρκεια ζωής. Επίσης, η χαμηλή κατανάλωση ισχύος της λάμπας καθιστά το προϊόν αυτό οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον.

Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά και διαθέτει μια συμπαγή και κομψή σχεδίαση που ταιριάζει εύκολα σε οποιαδήποτε διακόσμηση. Με τις διαστάσεις του 10 x 10 x 5.5 εκατοστά, αυτό το φωτιστικό είναι ιδανικό για μικρούς χώρους ή για να τοποθετηθεί σε επιφάνειες όπως γραφεία, ντουλάπια ή τραπέζια.

Συνολικά, το GloboStar® 76549 είναι ένα πρακτικό, λειτουργικό και κομψό φωτιστικό που μπορεί να προσθέσει λάμψη και αίσθηση ρομαντισμού στον χώρο σας. Με την εγγύηση ποιότητας της GloboStar®, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αγοράζετε ένα αξιόπιστο προϊόν που θα σας προσφέρει ευχαρίστηση και ικανοποίηση για πολλά χρόνια.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του GloboStar® 76549 Λευκό Μοντέρνο Επιτραπέζιο Διακοσμητικό Φωτιστικό LED Σήμανσης LOVE 2W με Διακόπτη On/Off Μπαταρίας 2xAAA;

    • Το φωτιστικό κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας υλικά, όπως ακρυλικό και πλαστικό.
  2. Ποια είναι η ισχύς του φωτιστικού;

    • Το φωτιστικό έχει ισχύ 2W, παρέχοντας αρκετό φως για διακοσμητική χρήση.
  3. Πώς λειτουργεί ο διακόπτης On/Off;

    • Ο διακόπτης On/Off επιτρέπει την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του φωτιστικού. Με το πάτημα του διακόπτη, το φωτιστικό ανάβει και σβήνει.
  4. Ποιος είναι ο τρόπος λειτουργίας του φωτιστικού;

    • Το φωτιστικό τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες τύπου AAA, οι οποίες δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Αυτό το καθιστά εύκολο στη χρήση και φορητό.
  5. Ποιο είναι το χρώμα φωτός που εκπέμπει το φωτιστικό;

    • Το φωτιστικό εκπέμπει θερμό λευκό φως στα 2700Κ, δημιουργώντας μια χαλαρή και ζεστή ατμόσφαιρα.
  6. Ποιες διαστάσεις έχει το φωτιστικό;
    • Το φωτιστικό έχει διαστάσεις περίπου 16cm (ύψος) x 18cm (μήκος) x 4cm (πλάτος), προσφέροντας ένα μικρό και εύκολο στη μεταφορά μέγεθος.

Το GloboStar® 76549 Λευκό Μοντέρνο Επιτραπέζιο Διακοσμητικό Φωτιστικό LED Σήμανσης LOVE 2W με Διακόπτη On/Off Μπαταρίας 2xAAA (Δεν Περιλαμβάνονται) Θερμό Λευκό 2700K είναι η απόλυτη επιλογή για όσους αναζητούν μοντέρνα διακόσμηση με φως και αγάπη. Με τη χρήση της προηγμένης τεχνολογίας LED, αυτό το φωτιστικό προσφέρει ένα θερμό λευκό φως 2700K που δημιουργεί μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο χώρο σας.

Το GloboStar® 76549 προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες και εφαρμογές, καθιστώντας το ιδανικό για διακοσμητική χρήση σε σαλόνια, κρεβατοκάμαρες, γραφεία και πολλά άλλα. Επιπλέον, ο διακόπτης On/Off μπαταρίας του φωτιστικού προσφέρει ευελιξία και ευκολία στη χρήση, ενώ οι μπαταρίες 2xAAA (που δεν περιλαμβάνονται) εξασφαλίζουν μακρά διάρκεια ζωής.

Με την κομψή σχεδίαση του και τη λαμπερή σήμανση “LOVE”, αυτό το φωτιστικό θα προσθέσει μια πινελιά στυλ σε κάθε χώρο. Είναι ιδανικό για δώρο σε αγαπημένα πρόσωπα και δημιουργεί μια ατμόσφαιρα φροντίδας και αγάπης γύρω του.

Με την αναβαθμισμένη οργανική κίνηση της ιστοσελίδας μας, είμαστε εδώ για να παράσχουμε στο κοινό μας χρήσιμες πληροφορίες και αναλύσεις. Αν αναζητάτε μια ευφάνταστη λύση για τη διακόσμηση σας, το GloboStar® 76549 Λευκό Μοντέρνο Επιτραπέζιο Διακοσμητικό Φωτιστικό LED Σήμανσης LOVE 2W είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε τη διακόσμησή σας με αυτό το πανέμορφο φωτιστικό. Προμηθευτείτε το GloboStar® 76549 Λευκό Μοντέρνο Επιτραπέζιο Διακοσμητικό Φωτιστικό LED Σήμανσης LOVE 2W τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στον χώρο σας. Ενώστε το υψηλής ποιότητας στυλ με την προηγμένη τεχνολογία LED και δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα αγάπης και φωτεινότητας, που θα εντυπωσιάσει τους πάντες.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here