Φωτιστικό Σποτ Κήπου LED 5W 550lm 38° GloboStar® GARDENINI 61545, Καρφωτό, DC 24V IP68, Υψηλής Αντοχής ABS IK06, Φ5.5 x Υ13.5cm, Μπλε 450nm Dimmable, Μαύρο, Bridgelux Chip.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® GARDENINI 61545 είναι ένα καρφωτό φωτιστικό σποτ κήπου LED που παρέχει στους χρήστες μια αποτελεσματική λύση φωτισμού για τον κήπο τους. Με ισχύ 5W και φωτεινότητα 550lm, το φωτιστικό αυτό παρέχει αρκετό φως για να φωτίσει μεγάλες περιοχές του κήπου.

Το φωτιστικό έχει γωνία δέσμης 38°, προσφέροντας κατευθυντικό φωτισμό και επιτρέποντας στον χρήστη να καθορίσει ποια περιοχή θέλει να φωτίσει. Επιπλέον, διαθέτει την υψηλή προστασία IP68, που το καθιστά ανθεκτικό σε νερό και σκόνη. Η υψηλή αντοχή ABS και η προστασία IK06 εγγυώνται την μακροζωία και την ανθεκτικότητα αυτού του προϊόντος ακόμη και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Ο φωτισμός LED του φωτιστικού είναι τεχνολογία Bridgelux Chip, εγγυώντας υψηλή ποιότητα φωτισμού με μειωμένη κατανάλωση ενέργειας. Το γεγονός ότι είναι dimmable σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει τη φωτεινότητα του φωτιστικού ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του.

Οι διαστάσεις του φωτιστικού είναι Φ5.5 x Υ13.5cm, προσδίδοντας ένα μικρό και συμπαγές μέγεθος που το καθιστά ευέλικτο για την τοποθέτηση σε διάφορα σημεία του κήπου. Το μπλε χρώμα 450nm προσφέρει μια εξαιρετική αισθητική, επιτρέποντας στο φωτιστικό να εναρμονίζεται εύκολα με την υπάρχουσα διακόσμηση του κήπου.

Γενικά, το GloboStar® GARDENINI 61545 είναι ένα φωτιστικό σποτ κήπου LED που προσφέρει υψηλή ποιότητα φωτισμού, ανθεκτικότητα, ευελιξία και αισθητική. Είναι ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να αναδείξουν τον κήπο τους και να δημιουργήσουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για εξωτερικές δραστηριότητες.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιος είναι ο τύπος της τάσης που απαιτεί το GloboStar® GARDENINI 61545 Καρφωτό Φωτιστικό Σποτ Κήπου LED;
    Απάντηση: Το GloboStar® GARDENINI 61545 Καρφωτό Φωτιστικό Σποτ Κήπου LED απαιτεί τάση DC 24V.

  2. Ποια είναι η ισχύς του φωτιστικού;
    Απάντηση: Η ισχύς του φωτιστικού είναι 5W.

  3. Ποια είναι η φωτεινή ροή του φωτιστικού;
    Απάντηση: Η φωτεινή ροή του φωτιστικού είναι 550lm.

  4. Ποιος είναι ο βαθμός αδιαβροχοποίησης του φωτιστικού;
    Απάντηση: Ο βαθμός αδιαβροχοποίησης του φωτιστικού είναι IP68, που σημαίνει ότι είναι πλήρως αδιάβροχο και μπορεί να βυθιστεί στο νερό.

  5. Ποια είναι η διάμετρος και η ύψος του φωτιστικού;
    Απάντηση: Η διάμετρος του φωτιστικού είναι 5.5cm και η ύψος του είναι 13.5cm.

  6. Ποια είναι η χρωματική απόδοση του φωτιστικού;
    Απάντηση: Η χρωματική απόδοση του φωτιστικού είναι μπλε 450nm, δηλαδή παράγει μπλε φως στους 450 νανομέτρα.

Στο GloboStar® GARDENINI 61545 Καρφωτό Φωτιστικό Σποτ Κήπου LED 5W 550lm 38° DC 24V IP68 Υψηλής Αντοχής ABS IK06 Φ5.5 x Υ13.5cm – Μπλε 450nm Dimmable – Μαύρο – Bridgelux Chip, έχουμε δημιουργήσει ένα προϊόν που ξεχωρίζει για τις μοναδικές του δυνατότητες και πλεονεκτήματα. Ο συνδυασμός της ψηλής αντοχής ABS φανταστικής ποιότητας IK06 με την τεχνολογία LED της Bridgelux σημαίνει ότι απολαμβάνετε αξιοσημείωτη φωτεινότητα 550lm και γωνία δέσμης 38°.

Αυτό το εξαιρετικά ανθεκτικό φωτιστικό κήπου είναι επίσης σχεδιασμένο με προσοχή στην αδιαβροχοποίηση, με αξιοπιστία IP68, για να αντέχει στην κακοκαιρία και να διαρκέσει για πολλά χρόνια. Είναι ιδανικό για κήπους, πάρκα, περιβάλλοντα με θαλασσινό νερό και οπουδήποτε χρειάζεται ένα αξιόπιστο και αισθητικά ευχάριστο φωτιστικό.

Για να κατακτήσετε την ατμόσφαιρα του χώρου σας, το μοναδικό μας φωτιστικό προσφέρει δυνατότητα ρύθμισης της έντασης του φωτός, γεμίζοντας την ατμόσφαιρα με ελκυστικά μπλε φώτα 450nm. Η ευκολία στη χρήση και η παροχή υψηλής ποιότητας φωτισμού καθιστούν αυτό το φωτιστικό απαραίτητο για όσους θέλουν να δημιουργήσουν μια εντυπωσιακή και ευχάριστη ατμόσφαιρα στον κήπο τους.

Το GloboStar® GARDENINI 61545 Καρφωτό Φωτιστικό Σποτ Κήπου LED 5W 550lm 38° DC 24V IP68 Υψηλής Αντοχής ABS IK06 Φ5.5 x Υ13.5cm – Μπλε 450nm Dimmable – Μαύρο – Bridgelux Chip είναι η καλύτερη επιλογή για τον φωτισμό του κήπου σας, προσφέροντας αξεπέραστη ποιότητα και ανθεκτικότητα. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα στον εξωτερικό χώρο σας με αυτό το εντυπωσιακό φωτιστικό. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας τώρα για να το αποκτήσετε και να αναβαθμίσετε τον κήπο σας με μια δόση φωτεινής και μοναδικής αίσθησης.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας