GloboStar® GARDENINI 61547: Επιφανειακό Φωτιστικό Σποτ Κήπου LED 5W, 550lm, 38°, DC 24V, IP68, Υψηλής Αντοχής ABS, IK06, Φ7 x Υ14.5cm – Πράσινο 550nm, Dimmable – Μαύρο, Bridgelux Chip
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® GARDENINI 61547 είναι ένα επιφανειακό φωτιστικό σποτ κήπου LED που προσφέρει υψηλή απόδοση φωτισμού με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Με ισχύ 5W και φωτεινή ροή 550lm, αυτό το προϊόν παρέχει φως μεγάλης έντασης και συμβάλλει στη δημιουργία εντυπωσιακών εφέ φωτισμού στον κήπο σας.

Το φωτιστικό διαθέτει γωνία δέσμης 38°, προσφέροντας ομοιόμορφο φωτισμό σε μεγάλο εύρος. Είναι σχεδιασμένο για να αντέχει σε σκληρές καιρικές συνθήκες, με προστασία IP68 και αντοχή στην κρούση IK06. Έτσι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες, χωρίς να υποστεί ζημιές.

Το φωτιστικό έχει διαστάσεις Φ7 x Υ14.5cm και είναι πράσινου χρώματος 550nm. Το πράσινο χρώμα προσθέτει μια φυσική αίσθηση στον κήπο σας και ταιριάζει αρμονικά με το περιβάλλον. Επιπλέον, το φωτιστικό διαθέτει δυνατότητα Dimmable, που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ένταση του φωτισμού σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Η τεχνολογία LED που χρησιμοποιείται σε αυτό το φωτιστικό είναι της Bridgelux. Οι λάμπες LED της Bridgelux είναι γνωστές για την υψηλή απόδοση και την μεγάλη διάρκεια ζωής τους. Έτσι, με την επιλογή αυτού του προϊόντος, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα απολαμβάνετε φωτισμό υψηλής ποιότητας για πολλά χρόνια.

Συνολικά, το GloboStar® GARDENINI 61547 είναι ένα υψηλής ποιότητας επιφανειακό φωτιστικό σποτ κήπου LED που προσφέρει ισχυρό φωτισμό και αντοχή σε σκληρές συνθήκες. Με τις δυνατότητες του Dimmable και την τεχνολογία LED της Bridgelux, αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις και μεγάλη διάρκεια ζωής. Όλα αυτά με ένα εντυπωσιακό πράσινο χρώμα που συνδυάζεται αρμονικά με το περιβάλλον του κήπου σας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η ισχύς του GloboStar® GARDENINI 61547 Επιφανειακού Φωτιστικού Σποτ Κήπου LED 5W 550lm 38° DC 24V?
    Η ισχύς του φωτιστικού είναι 5W.

  2. Πόσο φωτεινό είναι το φωτιστικό, σε lumen?
    Το φωτιστικό παρέχει φωτεινότητα 550 lumen.

  3. Ποια είναι η γωνία φωτισμού του φωτιστικού;
    Η γωνία φωτισμού του φωτιστικού είναι 38°.

  4. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του φωτιστικού;
    Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από υλικό υψηλής αντοχής ABS.

  5. Ποιο είναι το χρώμα του φωτιστικού;
    Το φωτιστικό είναι πράσινο 550nm Dimmable.

  6. Ποιος είναι ο τύπος του LED chip που χρησιμοποιείται στο φωτιστικό;
    Το φωτιστικό χρησιμοποιεί Bridgelux Chip.

Συνοπτικά, το GloboStar® GARDENINI 61547 Επιφανειακό Φωτιστικό Σποτ Κήπου LED 5W 550lm 38° DC 24V IP68 Υψηλής Αντοχής ABS IK06 Φ7 x Υ14.5cm – Πράσινο 550nm Dimmable – Μαύρο – Bridgelux Chip είναι ένας απολύτως εντυπωσιακός φωτιστικός προβολέας για τον κήπο σας. Με τον Bridgelux Chip και τη δυνατότητα dimmable φωτεινότητας, αυτό το φωτιστικό θα δημιουργήσει ένα ατμοσφαιρικό και ελκυστικό περιβάλλον στον εξωτερικό χώρο σας.

Με πράσινο φως στα 550nm, αυτό το φωτιστικό προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση γαλήνης και χαλάρωσης στον κήπο σας. Είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, με IP68 προστασία και αντοχή ABS IK06, εξασφαλίζοντας μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες και την καθημερινή χρήση.

Το GARDENINI 61547 είναι εύκολο στην εγκατάσταση και συνδέεται σε καταναλωτή DC 24V. Επιπλέον, η τεχνολογία LED του φωτιστικού εξασφαλίζει υψηλή φωτεινότητα 550lm με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας 5W, προσφέροντας οικονομία στο λογαριασμό του ηλεκτρικού σας.

Αναβαθμίστε τον κήπο σας με το GloboStar® GARDENINI 61547 Επιφανειακό Φωτιστικό Σποτ Κήπου LED 5W 550lm 38° DC 24V IP68 Υψηλής Αντοχής ABS IK06 Φ7 x Υ14.5cm – Πράσινο 550nm Dimmable – Μαύρο – Bridgelux Chip και δημιουργήστε μια μαγική ατμόσφαιρα σε κάθε γωνιά του χώρου σας. Επωφεληθείτε από την ανθεκτικότητα και την ποιότητα των υλικών του, ενώ ταυτόχρονα απολαύστε την εξοικονόμηση ενέργειας που προσφέρει. Αποκτήστε το GARDENINI 61547 σήμερα και αναδείξτε την ομορφιά του εξωτερικού σας χώρου με στυλ και λειτουργικότητα.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here