Φωτιστικό σποτ κήπου GloboStar® GARDELINI 61484, καρφωτό, κινούμενο, με ντουί 1 x GU10, VDE Certified AC 220-240V, αδιάβροχο IP65. Κατασκευασμένο από αλουμίνιο υψηλής αντοχής και γυαλί tempered glass. Διαθέτει Μ40cm VDE καλώδιο σύνδεσης. Έχει διαστάσεις Φ10 x Υ30cm και φέρει καφέ εφέ σκουριάς.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® GARDELINI 61484 είναι ένα καρφωτό κινούμενο φωτιστικό σποτ για κήπους, ιδανικό για να δημιουργήσετε ένα όμορφο και εντυπωσιακό φωτισμό στον εξωτερικό χώρο σας. Έχει ντουί 1 x GU10 VDE Certified AC 220-240V, προσφέροντας υψηλής ποιότητας φωτισμό. Επιπλέον, διαθέτει αδιάβροχη προστασία IP65, οπότε μπορεί να αντέξει σε δύσκολες καιρικές συνθήκες χωρίς να υποστεί ζημιές.

Το σώμα του φωτιστικού είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και έχει υψηλή αντοχή, εξασφαλίζοντας άνετη χρήση και μακρά διάρκεια ζωής. Επιπλέον, το γυαλί Tempered Glass εξασφαλίζει αντοχή στις ακραίες θερμοκρασίες και τυχόν κραδασμούς, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την αξιοπιστία του φωτιστικού.

Το φωτιστικό διαθέτει επίσης ένα καλώδιο σύνδεσης VDE μήκους 40 εκατοστών, προσφέροντας ευκολία στην εγκατάσταση και τη σύνδεση με το ηλεκτρικό σύστημα. Το προϊόν έχει διαστάσεις Φ10 x Υ30 εκατοστά, προσφέροντας επαρκή φωτισμό στον εξωτερικό χώρο σας.

Όσον αφορά την αισθητική, το GARDELINI 61484 έχει φινίρισμα σε καφέ εφέ σκουριάς, προσδίδοντας έναν μοναδικό χαρακτήρα στον χώρο σας. Η γήινη απόχρωση συνδυάζεται εύκολα με το υπόλοιπο αρχιτεκτονικό περιβάλλον και δημιουργεί μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στον κήπο σας.

Συνολικά, το GloboStar® GARDELINI 61484 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και αισθητικής, ιδανικό για να αναδείξετε τον εξωτερικό χώρο σας και να προσφέρετε λειτουργικότητα και ασφάλεια. Η αντοχή του στις καιρικές συνθήκες και η ευκολία στην εγκατάσταση το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για τον χώρο σας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η ισχύς του φωτιστικού και πόση φωτεινή ροή παράγει;
    Απάντηση: Το GloboStar® GARDELINI 61484 έχει μια λάμπα GU10 με ισχύ 220-240V. Οποιαδήποτε λάμπα που ταιριάζει πρέπει να είναι VDE Certified. Η φωτεινή ροή της λάμπας θα εξαρτηθεί από τον τύπο της λάμπας που θα τοποθετηθεί και δεν αναφέρεται στις προδιαγραφές του προϊόντος.

  2. Πώς είναι κατασκευασμένο το φωτιστικό;
    Απάντηση: Το GloboStar® GARDELINI 61484 έχει σώμα από αλουμίνιο και υψηλής αντοχής tempered glass για την προστασία του φωτιστικού. Αυτά τα υλικά το καθιστούν αδιάβροχο με πιστοποίηση IP65, που σημαίνει ότι αντέχει στην είσοδο νερού και σκόνης.

  3. Ποια είναι η διάσταση του φωτιστικού;
    Απάντηση: Το GloboStar® GARDELINI 61484 έχει διαστάσεις 10cm (διάμετρος) x 30cm (ύψος).

  4. Ποιο είναι το χρώμα του φωτιστικού;
    Απάντηση: Το φωτιστικό GloboStar® GARDELINI 61484 έχει καφέ εφέ σκουριάς, χαρίζοντας μια πιο βιομηχανική αισθητική.

  5. Ποιο είναι το μήκος του καλωδίου σύνδεσης;
    Απάντηση: Το GloboStar® GARDELINI 61484 έχει ένα μηκος 40cm VDE καλώδιο σύνδεσης, το οποίο είναι εγκεκριμένο από το VDE.

  6. Μπορεί το φωτιστικό να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους;
    Απάντηση: Ναι, το GloboStar® GARDELINI 61484 είναι αδιάβροχο με πιστοποίηση IP65, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε εξωτερικούς χώρους, αντέχοντας σε νερό και σκόνη.

Με το GloboStar® GARDELINI 61484 Καρφωτό Κινούμενο Φωτιστικό Σποτ Κήπου με Ντουί 1 x GU10 VDE Certified AC 220-240V Αδιάβροχο IP65 – Σώμα Αλουμινίου & Υψηλής Αντοχής Tempered Glass & Μ40cm VDE Καλώδιο Σύνδεσης – Φ10 x Υ30cm – Καφέ Εφέ Σκουριάς, ανοίγετε έναν κόσμο προηγμένου φωτισμού κήπου. Αυτή η εκπληκτική λύση σας παρέχει έναν συνδυασμό μοντέρνου σχεδιασμού και αξιοπιστίας, παρέχοντας ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να κάνετε τον κήπο σας να λάμπει.

Με τα πιστοποιημένα VDE ρεύματα, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αυτό το φωτιστικό έχει περάσει αυστηρές δοκιμές ασφαλείας και πληροί τα υψηλότερα πρότυπα απόδοσης. Επιπλέον, η αδιαβροχότητα IP65 εξασφαλίζει ότι αυτό το φωτιστικό θα διαρκέσει ακόμα και στις πιο απαιτητικές καιρικές συνθήκες.

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του προϊόντος είναι η καταπληκτική του ποιότητα κατασκευής. Με το αλουμινένιο σώμα και το γυαλί tempered glass υψηλής αντοχής, αυτό το φωτιστικό είναι σχεδιασμένο για να διαρκέσει και να αντέχει στις καθημερινές πιέσεις και φυσικά στοιχεία.

Με το GloboStar® GARDELINI 61484 Καρφωτό Κινούμενο Φωτιστικό Σποτ Κήπου, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μαγική ατμόσφαιρα στον κήπο σας. Η εκθαμβωτική φωτεινότητα και ο μοναδικός σχεδιασμός προσφέρουν έναν εντυπωσιακό οπτικό αντίκτυπο, ενώ το φωτιστικό είναι εύκολο να τοποθετηθεί και να συνδεθεί.

Μην αφήνετε τον κήπο σας να είναι σκοτεινός και ανενεργός. Το GloboStar® GARDELINI 61484 Καρφωτό Κινούμενο Φωτιστικό Σποτ Κήπου είναι η απόλυτη επιλογή για να δώσετε ζωή και λάμψη στον χώρο σας. Αγοράστε το σήμερα και απολαύστε τον κήπο σας με στυλ και λειτουργικότητα.

Μην περιμένετε άλλο, αναβαθμίστε τον κήπο σας με το GloboStar® GARDELINI 61484 Καρφωτό Κινούμενο Φωτιστικό Σποτ Κήπου σήμερα και δημιουργήστε μια συναρπαστική εμπειρία φωτισμού που θα ενθουσιάσει όλους. Επωφεληθείτε από την ευκαιρία τώρα και ανακαλύψτε τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρει αυτό το φωτιστικό σποτ.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here