GloboStar® GARDELINI 61485: Καρφωτό Κινούμενο Φωτιστικό Σποτ Κήπου με Ντουί 1 x GU10 VDE Certified AC 220-240V Αδιάβροχο IP65 – Σώμα Αλουμινίου & Υψηλής Αντοχής Tempered Glass & Μ40cm VDE Καλώδιο Σύνδεσης – Φ10 x Υ30cm – Χρυσό Εφέ Σκουριάς
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® GARDELINI 61485 είναι ένα καρφωτό κινούμενο φωτιστικό σποτ κήπου με ντουί 1 x GU10 VDE Certified AC 220-240V. Αυτό το φωτιστικό έχει αδιάβροχη προστασία IP65, καθιστώντας το κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους όπως κήπους και αίθρια.

Το σώμα του φωτιστικού είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, προσφέροντας αντοχή και ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, το φωτιστικό διαθέτει ανθεκτικό γυαλί Tempered Glass για να προστατεύει το εσωτερικό του από τη σκόνη και την υγρασία.

Το φωτιστικό διαθέτει καλώδιο σύνδεσης VDE Μ40cm για εύκολη εγκατάσταση και σύνδεση στο ηλεκτρικό δίκτυο. Το μήκος του φωτιστικού είναι 30cm, ενώ η διάμετρος του είναι 10cm, προσφέροντας μια κομψή και διακριτική εμφάνιση. Επιπλέον, η εκροή φωτός διαμορφώνει ένα όμορφο χρυσό εφέ σκουριάς.

Αυτό το προϊόν πληροί όλες τις απαιτήσεις ασφάλειας και ποιότητας, καθώς έχει πιστοποιηθεί από το VDE. Ο πιστοποιητικός οργανισμός VDE είναι διεθνώς αναγνωρισμένος για τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας που επιβάλλει.

Συνολικά, το GloboStar® GARDELINI 61485 είναι ένα αξιόπιστο και ανθεκτικό φωτιστικό για εξωτερική χρήση με εντυπωσιακό χρυσό εφέ σκουριάς. Είναι ιδανικό για να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στον κήπο ή σε άλλους εξωτερικούς χώρους.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η αδιάβροχη κατηγορία του φωτιστικού GloboStar GARDELINI 61485;
    Απάντηση: Το φωτιστικό GloboStar GARDELINI 61485 έχει αδιαβροχότητα IP65, που σημαίνει ότι είναι ανθεκτικό στο νερό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους χωρίς να υποστεί ζημιά από τη βροχή ή την υγρασία.

  2. Πόσες λάμπες υποστηρίζει το φωτιστικό και ποιος είναι ο τύπος της λάμπας;
    Απάντηση: Το φωτιστικό υποστηρίζει μία λάμπα με ντουί τύπου GU10. Η λάμπα δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο και πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά.

  3. Ποια είναι η τάση λειτουργίας του φωτιστικού GloboStar GARDELINI 61485;
    Απάντηση: Το φωτιστικό λειτουργεί με τάση AC 220-240V. Αυτή η τάση είναι κοινή σε πολλές χώρες και παρέχει ασφαλή λειτουργία με το τοπικό ηλεκτρικό δίκτυο.

  4. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του σώματος του φωτιστικού;
    Απάντηση: Το σώμα του φωτιστικού είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, που του προσδίδει αντοχή και ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες και τον χρόνο. Η χρυσή απόχρωση του δίνει ένα εντυπωσιακό εφέ σκουριάς, προσδίδοντας στον κήπο ένα πιο φυσικό και εκλεπτυσμένο στυλ.

  5. Ποιο είναι το μήκος του καλωδίου σύνδεσης που περιλαμβάνεται στο πακέτο;
    Απάντηση: Το φωτιστικό συνοδεύεται από ένα καλώδιο σύνδεσης μήκους 40 εκατοστά (Μ40cm). Αυτό επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση του φωτιστικού σε κατάλληλη απόσταση από την πηγή ηλεκτρικού ρεύματος.

  6. Ποιο είναι το μέγεθος του φωτιστικού GloboStar GARDELINI 61485;
    Απάντηση: Το φωτιστικό έχει διαστάσεις Φ10 x Υ30εκατοστά (Φ10 x Υ30cm). Αυτές οι μικρές διαστάσεις το καθιστούν ιδανικό για την τοποθέτηση σε κήπους, αυλές ή άλλους εξωτερικούς χώρους, προσθέτοντας μια διακοσμητική και λειτουργική λύση φωτισμού.

Ολοκληρώνοντας, το GloboStar® GARDELINI 61485 Καρφωτό Κινούμενο Φωτιστικό Σποτ Κήπου με Ντουί 1 x GU10 VDE Certified AC 220-240V Αδιάβροχο IP65 – Σώμα Αλουμινίου & Υψηλής Αντοχής Tempered Glass & Μ40cm VDE Καλώδιο Σύνδεσης – Φ10 x Υ30cm – Χρυσό Εφέ Σκουριάς είναι η απόλυτη επιλογή για τους λάτρεις της κηπουρικής και της αισθητικής. Με μια συνδυαστική δύναμη ανθεκτικών υλικών, εντυπωσιακούς σχεδιασμό και προηγμένη τεχνολογία φωτισμού, αυτό το φωτιστικό θα μεταμορφώσει τον κήπο σας σε έναν μαγικό χώρο.

Το υψηλής ποιότητας αλουμίνιο και το ανθεκτικό γυαλί tempered εξασφαλίζουν την αντοχή του φωτιστικού σε κάθε καιρική συνθήκη, ενώ το αδιάβροχο προστατευτικό IP65 διασφαλίζει την ασφάλεια και αξιοπιστία του. Με τεχνολογία VDE Certified AC 220-240V, αυτό το φωτιστικό είναι εξαιρετικά αποδοτικό και ασφαλές στη χρήση.

Επιπλέον, με την προσθήκη του χρυσού εφέ σκουριάς, το φωτιστικό αποκτά έναν μοναδικό χαρακτήρα και ατμόσφαιρα. Η κεντρική λάμπα GU10 GU10 παρέχει ένα φωτεινό και ζωηρό φως για να αναδείξει τον κήπο σας με στυλ και ομορφιά.

Αυτό το φωτιστικό είναι ιδανικό για να δημιουργήσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα στον κήπο σας, να κατακτήσετε την προσοχή των επισκεπτών σας και να αναβαθμίσετε τον εξωτερικό χώρο σας. Είναι η απόλυτη επιλογή για εκείνους που επιζητούν μια φωτεινή, κομψή και ανθεκτική λύση φωτισμού.

Μην αφήνετε τον κήπο σας να περιμένει ακόμα περισσότερο. Αναβαθμίστε τον με το GloboStar® GARDELINI 61485 Καρφωτό Κινούμενο Φωτιστικό Σποτ Κήπου και απολαύστε τα οφέλη της αιώνιας ομορφιάς και φωτεινότητας. Είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα απογοητευτείτε.

Ανακαλύψτε τον κόσμο του φωτισμού και της αισθητικής με το GloboStar® GARDELINI 61485 Καρφωτό Κινούμενο Φωτιστικό Σποτ Κήπου με Ντουί 1 x GU10 VDE Certified AC 220-240V Αδιάβροχο IP65 – Σώμα Αλουμινίου & Υψηλής Αντοχής Tempered Glass & Μ40cm VDE Καλώδιο Σύνδεσης – Φ10 x Υ30cm – Χρυσό Εφέ Σκουριάς. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη – αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον κήπο σας σε έναν μοναδικό και ξεχωριστό χώρο.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here