GloboStar® GARDELINI 61482: Καρφωτό Κινούμενο Φωτιστικό Σποτ Κήπου με Ντουί 1 x GU10 VDE Πιστοποιημένο AC 220-240V, Αδιάβροχο IP65 – Σώμα Αλουμινίου & Υψηλής Αντοχής Tempered Glass & Μ40cm VDE Καλώδιο Σύνδεσης – Φ10 x Υ30cm – Χρώμα Γκρι Ανθρακί
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® GARDELINI 61482 είναι ένα καρφωτό κινούμενο φωτιστικό σποτ κήπου που προσφέρει ιδιαίτερη αισθητική και λειτουργικότητα στον εξωτερικό χώρο σας. Το φωτιστικό διαθέτει ένα ντουί GU10 που είναι πιστοποιημένο από τον VDE και προσφέρει ασφαλή και αποτελεσματική λειτουργία.

Το φωτιστικό λειτουργεί με αλεξίπτωτο ρεύμα 220-240V και διαθέτει πιστοποίηση αδιάβροχης προστασίας IP65. Αυτό σημαίνει ότι το φωτιστικό είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και μπορεί να αντέξει την υγρασία και την βροχή, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

Το σώμα του φωτιστικού είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο που προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία. Επιπλέον, ο φακός καλύπτεται από γυαλί υψηλής αντοχής Tempered Glass, που προσφέρει προστασία από χτυπήματα και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Το φωτιστικό διαθέτει μήκος καλωδίου σύνδεσης Μ40cm, που του επιτρέπει να τοποθετηθεί εύκολα και ασφαλώς σε κάθε σημείο του κήπου σας. Επιπλέον, οι διαστάσεις του φωτιστικού είναι Φ10 x Υ30cm, προσφέροντας συμπαγές μέγεθος που ταιριάζει με τον εξωτερικό χώρο σας.

Το φωτιστικό διατίθεται σε γκρι ανθρακί χρώμα, προσθέτοντας έναν μοντέρνο και διακριτικό χαρακτήρα στον κήπο σας. Συνολικά, το GloboStar® GARDELINI 61482 είναι ένα ποιοτικό και ανθεκτικό φωτιστικό που παρέχει αξιόπιστο φωτισμό και στυλ στον εξωτερικό χώρο σας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του φωτιστικού σποτ κήπου GloboStar® GARDELINI 61482;

    • Το φωτιστικό σποτ κήπου GloboStar® GARDELINI 61482 είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και γυαλί υψηλής αντοχής τύπου tempered glass.
  2. Ποια είναι η τάση λειτουργίας του φωτιστικού σποτ κήπου GloboStar® GARDELINI 61482;

    • Ο φωτιστικός σποτ κήπου GloboStar® GARDELINI 61482 λειτουργεί με τάση AC 220-240V.
  3. Ποιο είναι το πιστοποιητικό της ασφάλειας για το ντουί του φωτιστικού;

    • Το ντουί του φωτιστικού σποτ κήπου GloboStar® GARDELINI 61482 είναι πιστοποιημένο από το VDE, που είναι μία αρχή πιστοποίησης ασφαλείας της Γερμανίας.
  4. Ποιο είναι το βαθμό αδιαβροχοποίησης του φωτιστικού σποτ κήπου GloboStar® GARDELINI 61482;

    • Το φωτιστικό σποτ κήπου GloboStar® GARDELINI 61482 έχει βαθμό αδιαβροχοποίησης IP65, προσφέροντας ανθεκτικότητα σε νερό και σκόνη.
  5. Ποιο είναι το μήκος του VDE καλωδίου σύνδεσης που συνοδεύει το φωτιστικό σποτ κήπου GloboStar® GARDELINI 61482;

    • Το φωτιστικό σποτ κήπου GloboStar® GARDELINI 61482 συνοδεύεται από ένα VDE καλώδιο σύνδεσης μήκους 40cm.
  6. Ποιες είναι οι διαστάσεις του φωτιστικού σποτ κήπου GloboStar® GARDELINI 61482;
    • Το φωτιστικό σποτ κήπου GloboStar® GARDELINI 61482 έχει διαστάσεις φ10 x υ30cm. Πρόκειται για ένα σχετικά μικρό και συμπαγές φωτιστικό που διαθέτει κομψή σχεδίαση και μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε κήπους και άλλους εξωτερικούς χώρους.

Επίλεξε το GloboStar® GARDELINI 61482 Καρφωτό Κινούμενο Φωτιστικό Σποτ Κήπου με Ντουί 1 x GU10 VDE Certified AC 220-240V Αδιάβροχο IP65 – Σώμα Αλουμινίου & Υψηλής Αντοχής Tempered Glass & Μ40cm VDE Καλώδιο Σύνδεσης – Φ10 x Υ30cm – Γκρι Ανθρακί για να δημιουργήσεις την τέλεια ατμόσφαιρα στον κήπο σου! Αυτό το καταπληκτικό φωτιστικό σποτ προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό ποιότητας, ανθεκτικότητας και λειτουργικότητας που θα καλύψει απόλυτα τις απαιτήσεις σας.

Το GloboStar® GARDELINI 61482 διαθέτει πιστοποίηση VDE, εγγυώντας ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας και αξιοπιστίας. Το αδιάβροχο βαθμό προστασίας IP65 το καθιστά ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, ενώ το σώμα αλουμινίου και το τζαμί από υλικό tempered glass προσφέρουν μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία.

Με μήκος καλωδίου VDE 40cm, αυτό το φωτιστικό εγγυάται ευκολία στη σύνδεση και εγκατάσταση. Η διασταση του (Φ10 x Υ30cm) το καθιστά ιδανικό για την αμεση και αποτελεσματική φωτιση του κήπου σας. Με τον χρωματιζόμενο γκρι ανθρακί σχεδιασμό του, αυτό το φωτιστικό θα προσθέσει στυλ και κομψότητα στον εξωτερικό σας χώρο.

Το υψηλής ποιότητας φωτιστικό σποττ κήπου της GloboStar® αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν αξιόπιστα και λειτουργικά προϊόντα. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στον κήπο σας, είτε να προσθέσετε ένα λειτουργικό στοιχείο στην εξωτερική διακόσμησή σας, αυτό το φωτιστικό θα ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον κήπο σας με αυτό το εντυπωσιακό GloboStar® GARDELINI 61482 Καρφωτό Κινούμενο Φωτιστικό Σποτ. Ανακαλύψτε την αρμονία ανάμεσα στην αισθητική και τη λειτουργικότητα και κάντε τον κήπο σας να ξεχωρίζει στις βραδινές σας στιγμές. Προμηθευτείτε το φωτιστικό σας τώρα και απολαύστε τις μοναδικές του δυνατότητες!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here